Försäkra dina prylar

Sommaren är verkligen här och det är hög tid för semester och sommarlov för majoriteten av oss. För många innebär semestern att man lämnar staden för att slappna av på landstället eller utomlands. För andra innebär det att man bara tar dagen som den kommer, umgås med vänner, solar, badar, dricker kall öl och låter dagarna bli som de bli. Oavsett hur man har lagt upp sin semester så har de flesta av oss en tendens att vara ute i naturen och röra oss mer än vad vi gör under vintern. Det är inte konstigt att det händer en del små olyckor under sommarmånaderna eftersom vi dricker mer, hänger mer i parker, cyklar mer, badar mer etcetera.

Under sommaren är det därför viktigt att man är extra försiktig med sina saker. Dels kan det vara bra att kolla över sina försäkringar och se så att man har försäkring som täcker även saker som dator, telefon etcetera. Risken för att något ska bli vattenskadat, stulet och så vidare är faktiskt väldigt mycket större på sommaren än på vintern. Att ha ett bra mobil- eller iphone skal är ett bra sätt att skydda telefonen om man skulle tappa den i marken etcetera. Särskilt iphone och andra telefoner med stor skärm är mycket bräckliga och behöver därför extra skydd.

Skulle en olycka vara framme, säg att man skulle tappa sin iPhone i vattnet, så kan man hoppas på att ha samma tur som killen i videon nedan. Vi skulle dock ändå rekommendera en bra försäkring och ett bra skal.