Ha råd med prylen

Prylar är något som många samlar på, det ska vara det senaste och just inom mobiltelefoni så har man aldrig det senaste för det senaste kom ut igår. Det började med små kameror i mobilen med formater VGA. Sedan trillade 1 pixel ned i mobilerna och då var VGA alldeles ute. Idag är det dock ett helt annat antal pixlar och kamerorna kan jämföras med en digitalkamera. För att få tag på den senaste prylen så kan det bli så att man tar abonnemang som kostar en hel del extra. Istället så kan man ta ett smslån från Cashbar och veta exakt hur mycket telefonen kommer att kosta i slutändan, klicka här och läs mer.

Många värdesätter sin mobiltelefon och utan GPS och karta som finns i den så hade flera personer varit vilse. Men vissa överdriver det hela med att ha det senaste. Om man riktar in sig på alla fantastiska funktioner som finns på telefonen så är det helt klart värt pengarna:

För många är mobilen i dag nästan en konstgjord kroppsdel. Elektroniken som göms under det tunna plastskalet rymmer en allt större del av vår tillvaro: kärleksbrev, väckarklocka, kalender, kamera, ordlista, tvprogram, restaurangval, kartläsare, senaste nytt på favorittidningens hemsida och möjlighet att köpa biljetter till buss, tåg och tunnelbana …(Läs hela artikeln här)

Att ha en förlängning av sig själv och kunna utföra alla dessa kommandon med en liten apparat är fantastiskt. Att man vill ha det senaste är nog en naturlig del av att utveckla förlängning av sig själv.